Ο Γιώργος Γκέραλντ Παναγιώτης γεννήθηκε στις 4 Ιουνίου 1990 και μεγάλωσε στην Αθήνα. Φοίτησε από το δημοτικό μέχρι και το λύκειο στην Ιταλική Σχολή Αθηνών, γεγονός που του προσέδωσε άριστη γνώση της Ιταλικής ιστορίας και κουλτούρας καθώς και άριστη γνώση της Ιταλικής γλώσσας.

Σε νεαρή ηλικία, πριν ακόμη τελειώσει το σχολείο ανακάλυψε πως η μαγειρική τέχνη τον συναρπάζει. Έτσι, στα 17 του χρόνια αποφάσισε να εργαστεί σε επαγγελματική κουζίνα για τη καλοκαιρινή σεζόν έτσι ώστε να διαπιστώσει έμπρακτα αν όντως είναι αυτό που θέλει να ακολουθήσει στην επαγγελματική του πορεία. Όπως κι έγινε.
Έτσι λοιπόν το 2009, τελειώνοντας το λύκειο γράφτηκε στη σχολή μαγειρικής “Le Monde”, οπού διδάχθηκε τη  μαγειρική και εστιατορική τέχνη. Η μαγειρική του εκπαίδευση δεν σταματάει εδώ, καθώς αργότερα το 2014-2015 πραγματοποίησε δύο κύκλους σπουδών, “Marketing Τροφίμων” και “Χημεία Τροφίμων και Τεχνολογία Διατροφής” στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Η πρώτη του δουλειά ως επαγγελματίας μάγειρας ξεκίνησε με την πρακτική του άσκηση στο ξενοδοχείο Radisson Blue Park Hotel στο κέντρο της Αθήνας όπου εκπαιδεύτηκε δίπλα στον Executive Chef, Christian Robert και τον Ιταλό Chef, εστιάτορα Gianluca Barlucchi. Ο τελευταίος πίστεψε στις δυνατότητες του και του ζήτησε να γίνει μέλος στη μπριγκάντα του δεύτερου εστιατορίου “Bandanna” που άνοιγε στη Μύκονο, όπου και συνεργάστηκαν για δύο σεζόν. Τον χειμώνα του 2013 γνώρισε τον άνθρωπο που πίστεψε στις ικανότητες του όσο κανείς και στάθηκε δίπλα του σαν πατέρας ο οποίος δεν είναι άλλος από τον γνωστό Sommelier και εστιάτορα Ivan Ottaviani, που εμπιστεύτηκε στα χέρια του 23χρονου τότε Γιώργου το εστιατόριο Stella di Mare, του 4-άστερου ξενοδοχείου “San Giorgio, member of Design Hotels” στη Μύκονο.
Φέρνοντας εις πέρας με μεγάλη επιτυχία τη πρώτη του μεγάλη πρόκληση, αναλαμβάνει ως Head Chef το ιστορικό εστιατόριο Sale & Pepe στο Κολωνάκι και τη Μύκονο.

  Ακολούθησε η συνεργασία του με τον Ιάπωνα Takaaki Otsuka, Sushi Chef του εστιατορίου Inbi και του ξεοδοχείου Costa Navarino, ο οποίος του δίδαξε την Ιαπωνική κουζίνα και συνεργάστηκαν στο άνοιγμα του Yoko Sushi & Bento στο Κολωνάκι και την προσεχή καλοκαιρινή σεζόν εργάστηκε ως Private Chef στη Μυκόνο έχοντας την ευκαιρία να μαγειρέψει σε προσωπικότητες του διεθνή καλλιτεχνικού και επιχειρηματικού χώρου. Στη συνέχεια ανέλαβε το Consulting δύο εστιατορίων στην Αθήνα και παράλληλα ξεκίνησε να εργάζεται ως Corporate Executive chef για τον πολυχώρο Ελληνικής γαστρονομίας- Yoleni’s στο Κολωνάκι όπου βρίσκεται μέχρι και σήμερα, αναλαμβάνοντας επίσης τον σχεδιασμό κουζίνας, μενού και την εκπαίδευση του προσωπικού στο πρώτο franchise κατάστημα της εταιρίας στο Providence, RI των ΗΠΑ, όπου και διέμεινε για παραπάνω από μισό έτος.

  Φυσικά τίποτα δεν σταματάει εδώ. Η δημιουργικότητα και η θέληση του Γιώργου για συνεχή εξέλιξη του δίνουν το κίνητρο να θέτει υψηλότερους στόχους κάθε φορά με πλήρη αφοσίωση και αγάπη γι’ αυτό που κάνει.

george_signature

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μου